Om Oss

Brukar du känna dig personligt bemött i en webshop?

Det personliga bemötandet är något som saknas i många webshoppar. Ofta blir man reducerad till ett kundnummer, en e-postadress och ett VISA-kort. När vi startade Pixiekids såg vi ett behov av att skapa en personlig butik på nätet där våra besökare kan känna sig välkomna och få ett personligt och individuellt bemötande. Vi försöker se människan bakom hotmail-adressen. Behoven, önskemålen, personligheten. Här får du även möjlighet att köpa personliga barnkläder till dina unika barn!

Hur är Pixiekids en personlig webshop?

Framförallt ser du det i våra personligt utvalda barnkläder. Bara det bästa är gott nog åt våra kunder! Hög kvalitet och unik design är kännetecknande för de barnkläder vi tar in. Men det är inte bara våra barnkläder som är personliga. Vi jobbar hårt på att producera en personlig shoppingupplevelse. Du ser det i våra generösa köpvillkor och i vårt bemötande när du tar kontakt med oss och inte minst i vårt nyhetsbrev.

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev så får du möjlighet att personalisera det så att du alltid får relevanta nyheter i din inbox.

Vi lyssnar och är tillgängliga, du kan alltid nå vår kundtjänst genom telefon och e-post. Eller varför inte bli kompisar med oss på Twitter eller Facebook?

Vilka är vi?

Vi som jobbar på Pixiekids är föräldrar med stor erfarenhet av babykläder och barnkläder och hur de används och vi ställer mycket höga krav på de barnklädesmärken som vi säljer. Alla barnkläder som vi köper in är noga utvalda av oss personligen.

Vilken sorts barnkläder finns hos Pixiekids?

När vi köper in barnkläder så prioriterar vi egenskaper som god design, hög kvalitet, ekologiska material och rättvis produktion. Du hittar både slitstarka lekkläder och lite finare kläder för festliga tillfällen.

Varför ska du handla barnkläder & babykläder hos Pixiekids?

Om du svarar ja på någon av nedanstående frågor så kommer garanterat bli en nöjd kund hos Pixiekids:

  • Prioriterar du egenskaper som god design, hög kvalitet, ekologiska material och rättvis produktion på de barnkläder du köper?
  • Önskar du bli personligt bemött – även i en webshop?

  • Förväntar du en kundservice som är professionell, kunnig och alltid ser till ditt bästa?


Har du svarat ja på frågorna ovan så är vi säkra på att du blir en nöjd kund hos oss. Du får även mycket generösa köpvillkor!

TRYGG E-HANDEL OCH FRI FRAKT!

När du handlar barnkläder hos oss så får du:

Öppet köp i 30 dagar, även på reakläder!

FRI FRAKT inom Sverige!

Feel Good garanti!