Kundomdömen

Vad tycker våra kunder om att handla hos pixiekids?

"Jag får alltid beröm för att mina barn är så fint klädda!"

När vi köper in barnkläder så prioriterar vi egenskaper som god design, hög kvalitet, ekologiska material och rättvis produktion. Du hittar både slitstarka lekkläder och lite finare kläder för festliga tillfällen.

Annelie Henrysson

"Tidigare tvekade jag över att beställa kläder via nätet"

Jag har tvekat över att beställa kläder via nätet utan att känna och se på kläderna men jag upptäckte att det var väldigt smidigt att köpa barnkläder hos Pixiekids. Det är en tydlig websida med snygga kläder, framförallt ekologiska som jag är intresserad av. Har också ringt och fått svar på mina frågor vilket är viktigt för mig.

J.H.

"Jag har upptäckt klädmärken jag inte kände till tidigare"

Jag har upptäckt klädmärken jag inte kände till tidigare hos Pixiekids. Tycker också att Pixiekids har snabb leverans, stort utbud och bra kundkontakt!

Sofie Andersson

"Har tidigare blivit utsatt för tråkigheter när jag handlat online"

Innan jag handlade hos Pixiekids funderade jag över hur jag skulle betala för mitt köp. Har tyvärr blivit utsatt för tråkigheter när jag handlat online med VISAkort, så det handlade ju inte om just Er egentligen. Men jag blev supernöjd med mitt köp hos Pixiekids! En del saker var t.o.m. finare än jag trott! Blev sugen på att handla mer… Dessutom var leveranstiden superkort och bra! Jag tycker webshopen är tydlig, snygg och enkel att navigera sig på. Kläderna presenteras med fina bilder vilket gör att det känns tryggt att handla – man vet vad man får!

Johanna Ekberg

"Mina förväntningar på personligt bemötande uppfylldes"

Första gången jag handlade hos Pixiekids tvekade jag då jag var tvungen att ange mitt personnr [Pixiekids notering: Detta krav är nu borttaget]. Mina förväntningar på en bra webshop med snabba leveranser och ett personligt bemötande uppfylldes. Gillar att det är fraktfritt, bra erbjudanden och snabba leveranser.

Pia N

"Oerhört nöjd med kvaliteten på kläderna"

Pixiekids känns så seriösa och utbudet är så pass bra att jag aldrig tvekat att handla här. Framförallt så blev jag oerhört nöjd med kvaliteten på kläderna vilket jag också visste eftersom Pixiekids har suveräna klädmärken. De har så många olika stilar på kläderna vilket gör att jag kan handla till alla mina tre barn mellan 2 och 12 år.

Nenne Svensson

"Snabbt och enkelt"

Det är snabbt och enkelt att handla barnkläder hos Pixiekids. Har rekommenderat er till många!

Anne Danielsson

"Mina barn har snyggast kläder i England!"

Jag tycker Pixiekids har jättefina kläder och snabb leverans! Och mina barn har såklart snyggast kläder i England.. I England är det ljus-blått och beige som gäller for killar så det är inte så jätte-roliga kläder… Har redan rekommenderat andra att köpa barnkläder från Pixiekids och tycker att det är bra presenter till mina Brittiska kompisar som får barn.

Hanna Ahlgren

"Mycket nöjd över fina ekologiska barnkläder i glada färger"

Jag var mycket nöjd över fina och dessutom ekologiska barnkläder i glada färger. Gillar att det är fraktritt, snabb leverans och att det finns mycket att välja på. Färgglada kläder, mycket ekologiska kläder och bra priser vid rea.

Eva Jälevik

"Jag upplevde köpet som proffsigt"

Jag tvekar alltid till att använda kort hos, för mig, nya företag. När det verkar flyta på så blir jag lite mer “wild and crazy”! Jag upplevde köpet som proffsigt, snabbt och tycker att Pixiekids har en snygg hemsida. Gillar också att det är snabba leveranser, inte för att jag behöver kläderna pronto, snarare för att jag slipper hålla ordning på olevererade köp.

Afvander

"Fina kläder som gör mina barn ÄNNU sötare än dom redan är!"

Mina förväntningar vid köpet hos Pixiekids uppfylldes helt och hållet. Dvs. fina kläder med bra kvalité som gör mina barn ÄNNU sötare än dom redan är. Tycker att Pixiekids ofta har roliga kläder till reapriser. STORT plus för fraktfritt och väldigt snabba leveranser!

Linda Stjernlöf

"Snabba leveranser och tillmötesgående personal"

När jag handlat barnkläder hos Pixiekids så har jag upplevt snabba leveranser och tillmötesgående personal. Rekommenderar andra att handla hos Pixiekids!

Ann-Sofie

"Toppenservice gör att jag gärna återkommer!"

Innan jag handlade hos Pixiekids tvekade jag lite över utbudet, det är mer bekvämt att handla mycket till båda barnen i samma butik istället för att handla hos flera olika. Men Pixiekids har fina kläder och bra erbjudanden som lockar till köp. Har också upplevt bra service – jättebra kontakt och snabb leverans. Toppenservice gör att jag gärna återkommer!

Anna H

"Fina märkeskläder med bra reapriser"

Pixiekids har fina märkeskläder med bra reapriser och fri frakt! Tycker det är bra bilder och snygg lättförståelig hemsida. Jag har rekommenderat Pixiekids och visat upp era fina kläder för väninnor med barn.

Martina Thomsen

"Bra presentation av plaggen"

Tycker att Pixiekids har bra och fina kläder. Bra presentation av plaggen och snabb leveranstid. Lätt att handla helt enkelt.

Charlotta B

"Trevligt att handla hos Pixiekids"

Gillar att det är fraktfritt, snabbt, enkelt och trevligt att handla hos Pixiekids! Det är bra sortiment och enkel hemsida.

Kajsa Haag

"Mina förväntningar uppfylldes"

Jag handlar nästan allt på nätet så för mig var det ett naturligt val att handla hos Pixiekids. Mina förväntningar uppfylldes vid köpet. Sajten funkar bra, den är lättnavigerad och ni har bra sortiment. Gillar också att det är snabb leverans.

Karolina S

"Extra bonus är att ni vill lyssna på era kunder"

Tycker Pixiekids har snabb leverans och bra nyhetsbrev. Extra bonus är att ni vill lyssna på era kunder, bra relationsbyggande program! Stort utbud och bra priser är också ett plus.

Magdalena W

"Upplever att Pixiekids har ett professionellt bemötande"

Det enda jag tvekade över innan köpet hos Pixiekids var hur många plagg jag skulle köpa. Plaggen levde upp till mina förväntningar. Gillade att det var fraktfritt och att det är snabb leverans. Upplever att Pixiekids har ett professionellt bemötande och en välfungerande webshop. Jag skulle uppskatta ännu fler/andra roliga barnklädesmärken hos Pixiekids.

Lotta A