Det här står Pixiekids för

Tillgänglighet

Vår kundservice är alltid tillgänglig. Du har alltid möjlighet att kontakta oss på flera olika sätt, bland annat e-mail, telefon och feedback forum.

Enkelhet

Det ska vara enkelt att hitta rätt barnkläder hos Pixiekids, enkelt att komma i kontakt med oss, enkelt att shoppa och enkelt att bli nöjd kund hos Pixiekids!

Trygghet

Det är mycket viktigt för oss att du känner dig trygg när du handlar hos Pixiekids. Betalning sker över säkra och krypterade förbindelser. Personuppgifter som lagras hos oss stannar hos oss.

Vi har generösa köpvillkor. Lagen kräver 14 dagars öppet köp vid näthandel, men vi ger dig 30 dagars öppet köp, även när du köper reavaror. Dessutom får du en unik “FeelGood” garanti som ger dig rätt att inom 14 dagar returnera en vara och få pengarna tillbaka, även om du har använt den!

Snabba leveranser

Vårt mål är att du ska ha kläderna inom 1-4 dagar. Bor du inom Sveriges gränser har du ofta dina kläder levererade till din dörr dagen efter du gjort beställningen. Bor du utanför Sverige kan leveransen ta någon arbetsdag extra.

Innovation

För att kunna erbjuda bästa möjliga service så ser vi till att hålla oss i framkant bland annat när det gäller tekniska lösningar. Vi är ofta bland de första i branschen med att testa nya idéer för att hela tiden förbättra oss lite till. Några exempel är 360 graders produktvisning och live chat.

Kvalitet & prisvärdhet

När vi köper in babykläder och barnkläder prioriterar vi egenskaper som bra design, hög kvalitet, ekologi och hållbarhet. Vi tycker också att prisvärdhet är en viktig faktor. Du ska aldrig behöva betala mer än nödvändigt för de barnkläder vi säljer.

Vi vet av erfarenhet att barnkläder slits mycket i både lek och tvättmaskin. Barnkläder med tillräckligt hög kvalitet för att tåla en sådan behandling blir mycket prisvärda i längden. Och bra för miljön.

Som trogen kund och nyhetsbrevsprenumerant hos oss så får du dessutom massor av erbjudanden som gör kläderna ännu mer prisvärda!

Bra design

Bra design, med praktiska, snygga eller coola detaljer är också något vi tycker är viktiga egenskaper hos barnkläder. Vi hoppas att du tycker det också. Populära klädmärken har oftast ett högt andrahandsvärde också vilket gör att du får igen en del av pengarna när barnen vuxit ur dom.

Hållbarhet & ekologi

Vår jord är ömtålig och har begränsade resurser. För både vår planets och våra barns skull så pushar vi extra mycket för märken som säljer ekologiska barnkläder. Ca en tredjedel av vårt sortiment är ekologiskt just nu och planen är att utöka den andelen med tiden.